Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرج – در حالی که ستاد مدیریت بحران استانداری البرز اعلام کرده است به دلیل سرمای هوا و لغزندگی معابر تنها مقاطع پیش دبستانی و دبستان ها در روز سه شنبه تعطیل هستند اما برخی مدارس سایر مقاطع کرج نیز در اقدامی خودسرانه کلاس های درس را تعطیل کرده اند.

قدس آنلاین- گروه استانها- زهره رزمی آذر: در چند روز گذشته  و با بارش برف شدید در برخی استان ها از جمله البرز مدارس در تمامی مقاطع تعطیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بر اساس مصوبه آخرین جلسه کمیته بحران استانداری البرز برای امروز سه شنبه اعلام شد تنها پیش دبستانی ها و مدارس ابتدایی تعطیل خواهند بود و سایر مقاطع تحصیلی باید دایر و کلاس های درس در آن برگزار شود.

با این حال مشاهده شد دانش آموزان مقطع متوسطه نیز یا با اعلام مدارس به سر کلاس نرفته اند و برخی نیز پس از یک ساعت حضور در مدرسه و در تماس مرکز آموزشی با والدین تعطیل شده اند واز خانواده ها خواسته شده برای بردن فرزندان خود اقدام کنند.

مدارس علت این تصمیم را عدم حضور نیمی از دانش آموزان در مدارس، قطعی گاز و برق و نیمه تعطیل شدن کلاس های درس عنوان کرده اند و معلمان نیز به همین دلیل از حضور در کلاس ها خودداری کرده اند.

 والدین دانش آموزان نیز با توجه به سرما و یخبندان و آب گرفتگی معابر و ترافیک در خیابان های اصلی سطح  شهر، با مشقت فراوان مجبور شده اند با ترک محل کار خود به مدارس مراجعه کنند تا فرزندانشان را تحویل بگیرند.

یکی از والدین دانش آموزان در این ارتباط گفت: وقتی به مدرسه مراجعه کردیم و وارد حیاط شدیم با برف ۴۰ سانتی که سطح حیاط مدرسه را پوشانده بود مواجه شدیم.

وی ادامه داد: در مسیر درب مدرسه تا ساختمان، راهی را در حیاط مدرسه باز کرده بودند که  دانش آموزان فقط به سمت کلاس های خود بروند.

این شهروند کرجی تصریح کرد: سوال من این است که آیا با این شرایط و سرمای موجود انتظار می رود تا دانش آموزان به درس توجه ای کنند؟

یکی دیگر از والدین دانش آموزان نیز با گلایه از این بی نظمی ها گفت: مسئولان به خوبی به شرایط حاکم بر شهر و اوضاع نابسامان معابر شهری آگاهی دارند و سوال من اینجاست که چرا تا رسیدن به شرایط پایدار مدارس به شکل کامل تعطیل نشد؟

وی ادامه داد: در نتیجه این تصمیم شاهد هستیم والدین با تماس مدرسه به مدرسه مراجعه کردند تا دانش آموزان را به خانه باز گردانند والبته در این بین برخی ها نیز به دلیل مشکل تردد اصلا به مدرسه نیامده اند.

این ولی دانش آموز بیان کرد: با توجه به اینکه دانش آموزان مقاطع متوسطه امتحانات خود را به پایان رسانده اند خوب بود مدیریت بحران با توجه به سرما و برودت هوا  و مشکل تردد مردم مدارس را تا آخر هفته تعطیل اعلام می کرد تا نه دانش آموزان سرگردان شوند  ونه والدین آنها.

بلاتکلیفی مدارس در روزهایی که بارش برف و لغزندگی معابر را شاهد هستیم این سوال را در اذهان ایجاد می کند که ستاد بحران براساس چه مولفه هایی تصمیمات خود را اتخاذ می کند و چرا در نهایت مدارس به شکلی بی نظم خود اقدام به تعطیلی مدارس می کند.
آیا در تصمیم سازی های ستاد بحران نظرات کارشناسی آموزش  وپرورش و شرایط کنونی مدارس لحاظ نمی شود که اینگونه شاهد نیمه تعطیل شدن کلاس های درس باشیم.

امید می رود مسئولان مربوطه در چنین مواردی بر اساس واقعیت ها تصمیم گیری کنند تا مشکلات مدارس پس از اتفاقاتی این چنینی دوچندان نشود و گریبان مردم را نگیرد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۱۱۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، «حسن مدرس زاده» در نشست خبری که به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم (12 لغایت 18 اردیبهشت ماه) برگزار شد، اظهار کرد: به لحاظ تعداد مدارس مشکلی در شهرستان به ویژه خود شهر گرگان وجود ندارد؛ ولی به علت جانمایی نه چندان مناسب، مناطق جنوبی شهر فاقد فضای آموزشی شده به طوری که دانش آموزان این مناطق مجبور هستند برای تحصیل به مناطق داخلی شهر رفت و آمد کنند.
 
به گفته وی؛ تأمین زمین جزو ضروریات فضای آموزشی در شهر گرگان است به همین خاطر 42 میلیارد تومان با دستور استاندار برای ساخت 4 مدرسه 12 کلاسه در جنوب شهر گرگان اختصاص یافته؛ ولی با گذشت بیش از یک سال از این مصوبه تاکنون زمینی برای احداث این مدارس تأمین نشده است.
 
مدیر آموزش و پرورش شهرستان گرگان با بیان اینکه طرح رتبه بندی معلمان بعد از 10 سال انجام شد، تصریح کرد: بعد از اجرای این طرح همه معلمان استان حائز رتبه 1 لغایت 5 شدند که در این بین 134 نفر از استان رتبه استاد معلمی را کسب کردند.
 
وی افزود: از یک میلیون معلم در سطح کشور 300 هزار نفر به رتبه بندی خودشان اعتراض داشتند؛ ولی این اعتراض ها در شهرستان گرگان بسیار اندک بود.
 
مدرس زاده با اعلام اینکه 90 هزار دانش آموز در سطح شهرستان گرگان تحصیل می کنند، تصریح کرد: از این تعداد 78 هزار نفر در شهر گرگان تحصیل کرده که این امر باعث تراکم بالای کلاس های درسی دانش آموزان شده و تعداد دانش آموران کلاس ها را به 40 نفر رسانده است.
 
وی ادامه داد: تعداد بالای دانش آموزان در کلاس های درس فرصت را از معلمان گرفته و بر روند آموزش دانش آموزان تأثیر منفی دارد.
 
به گفته وی؛ استاندارد سرانه فضای آموزشی در کشور 5/2 درصد، در استان 4/6 درصد و در شهرستان گرگان 4/2 درصد است.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • تعطیلی مدارس دهستان بخش سندرک میناب